logo-no-bg.png
Search
Close this search box.
0
Pro naše kreativní příznivce pořádáme květinové kurzy. Tyto kurzy mohou být příjemnou součástí vaší vlastní soukromé akce či v rámci firemních teambuildingů. Na květinový kurz je připravený veškerý floristický a zahradnický materiál potřebný pro dané téma kurzu, který je odborně vedený floristkou našeho týmu. Vždy je vysvětlena problematika a technika zpracování a poté už se kreativitě meze nekladou. Hotový výrobek si účastnící odnášejí domů. Nadšení pro krásu rostlin sdílíme s ženami i muži, staršími i mladšími, s dětmi i seniory.

V tuto chvíli nabízíme tyto workshopy

7.11.2024 Postarej se o svojí pokojovku

Pokojové rostliny se více a více dostávají do našich životů. Jde tomu vstříc i moderní trend, kdy pěstování rostlin nebo alespoň mít je doma je skvělé, trendy a designové. Jenže rostlina není pouze designový prvek a pokud má prospívat a stále vypadat trendy, musí mít ke svému životu vše, co potřebuje….a to vás naučíme na našem praktickém workshopu.

Pokračovat na článek

23.9. 2024 Podzimní věncování s ochutnávkou makedonských vín

Také milujete sezónní výzdoby svým domovů a interiérů? Nejlepší je začít věncem na dveře. S námi si pod odborným vedením vytvoříte přírodní věnec s podzimními plody a ovocem a pro zpříjemnění atmosféry či uvolnění kreativního ducha Vám představíme makedonská vína, která si společně ochutnáme.
U toho nesmíte chybět, co myslíte?

Pokračovat na článek

21.10.2024 Výroba kokedamy

Jedná se o tradiční techniku pěstování rostlin pocházející z Japonska. S japonskou kulturou máme spojené také pěstování bonsají. Historie kokedam není tak stará jako u bonsají, ale o to rychleji získaly na oblibě a postupně se rozšířily do celého světa.
Chcete se je s námi naučit tvořit?

Pokračovat na článek

Přihlašovací formulář na workshop

0